Stručnjaci za obradu čelika

Vodeći u industriji zavarivanja

Zavarene konstrukcije u PREIS-u danas prelaze granice jednostavnog opisa. Primjenjujemo širok spektar metoda i proizvoda pritom koristeći najnaprednije tehnologije. Isto vrijedi i za ostale grane čeličnih konstrukcija u PREIS-u kao što su rezanje, strojna obrada, pjeskarenje, bojanje i premazivanje. Sa zadnjim investicijama u unapređenje proizvodnje u PREIS-u napravili smo velik napredak u tehnologiji 21. stoljeća.  

Suočavamo se sa svakim izazovom

Zavarene konstrukcije u PREIS-u temelje se na pedesetogodišnjoj tradiciji rada s visokokvalitetnim čeličnim konstrukcijama te u strojarstvu. Pouzdani smo proizvođač uljno-nepropusnih spremnika, posebice transformatorskih kotlova i ostalih zavarenih konstrukcija.   

Inovacija je naša budućnost

Motivirani i stručni zaposlenici predani su razvoju i istraživanju novih mogućnosti na tržištu. Zajedno sa svojim klijentima i za njih razvijamo ideje i uspostavljamo proizvodnju vezanu za najnovija otkrića u različitim područjima. Budućnost još više obećava, pošto sa novom naprednom opremom možemo izraditi proizvode inovativnih oblika i dizajna za bilo koje područje.