Strokovnjaki za obdelavo jekla

Vodilni v varilski industriji

Danes varjene konstrukcije v skupini PREIS presegajo meje tega preprostega opisa. Delamo s široko paleto metod in proizvodov ter pri tem uporabljamo najnaprednejšo tehnologijo. Enako velja tudi za ostala področja proizvodnje varjenih konstrukcij skupine PREIS, na primer razrez pločevin, strojno obdelavo, peskanje, barvanje in pakiranje ter odpremo. Z zadnjimi vlaganji v posodobitev proizvodnje v podjetju PREIS SEVNICA smo eden izmed najbolje opremljenih proizvajalcev tovrstnih konstrukcij v Evropi.

Sprejmemo vsak izziv

Skupina PREIS ima na področju visokokakovostnih jeklenih konstrukcij in strojništva petdesetletno tradicijo. Smo zaupanja vreden in zanesljiv dobavitelj oljetesnih ohišij, še posebno ohišij za transformatorje in drugih visokokakovostnih varjenih konstrukcij.

Inovacije so naša prihodnost

Motivirani strokovnjaki so predani razvoju in raziskovanju novih možnosti na trgu. Skupaj z našimi naročniki in zanje razvijamo ideje in ustvarjamo proizvodnjo za najnovejše izume različnih industrij. Prihodnost nam obeta še več, saj z novo napredno opremo zmoremo ustvarjati proizvode inovativnih oblik ter dizajnov za vsako industrijo.