Proizvodnja

Oprema novega tisočletja

V svoje proizvodne zmogljivosti smo obširno investirali in tako pospešili proizvodni proces, dosegli najboljšo kakovost strojne obdelave in stopili korak naprej k bolj produktivni ter okolju prijazni proizvodnji. Naše nedavne pridobitve so najnovejše tehnologije za strojno obdelavo in razrez pločevin, pa tudi nov CNC obdelovalni center. Novi stroj za plazemski in avtogeni razrez pločevin veliko pripomore k hitrejšemu in natančnejšemu procesu proizvodnje. Ta najnaprednejša oprema je prinesla prihranke zaradi zmanjšanja najema zunanjih virov za obdelovalne procese in manj delovnih ur pri pripravi za ročno obdelavo delov.

Varjenje je naša osnovna dejavnost, potrditev sposobnosti na tem področju je tudi izčrpen seznam referenc, saj oskrbujemo največje korporacije na svetu. Naša druga konkurenčna prednost je protikorozijska zaščita. Z najnovejšo opremo za barvanje dosegamo zelo visoko kakovost barvanja. Uporabljamo najnovejše sisteme barvanja, vključno z okolju prijaznimi vodotopnimi premazi.

Celovita in certificirana proizvodnja

Za izdelavo visokokakovostnih jeklenih konstrukcij PREIS SEVNICA upravlja z različnimi proizvodnimi procesi. Prvi med njimi je proces priprave, ki se nadaljuje s sestavo, varjenjem in površinsko obdelavo. Pri procesu varjenja sledimo strogim pravilom, določenimi s standardom DIN EN 15085-2 (CL 1). Pri varjenju pločevin iz ogljikovega in nerjavečega jekla, aluminija, cevi in navaritvenih čepov za tirna vozila sledimo postopkom, ki so določeni v posebnem standardu EN ISO 3834-2.

Vse do največjih velikosti!

PREIS SEVNICA za proizvodnjo jeklenih konstrukcij razpolaga s 5.870 m2 proizvodnega prostora. Investicija v novo proizvodno halo za pripravo (900 m2) in dodaten prostor za proizvodnjo je znatno povečala naše zmogljivosti.