Varjene konstrukcije proizvodi

PREIS izdeluje jeklene konstrukcije in oljetesna ohišja transformatorjev za izgradnjo elektroenergijskih objektov in strojev. Za elektrotehnična podjetja PREIS oblikuje in proizvaja transformatorje iz valovite pločevine, nosilce za jedra transformatorjev, hladilne sisteme, ohišja za hladilne sisteme, mrežne konstrukcije, podvozja in cevovode.

Za konstruiranje in proizvodnjo tirnih vozil ima PREIS dovoljenje za varjenje navaritvenih vijakov, pločevin in cevi iz ogljikovega jekla, nerjavečega jekla in aluminija v skladu z DIN EN 15085-2 (CL 1) in EN ISO 3834-2.

PREIS izpolnjuje vse zahteve in potrebe svojih naročnikov v zvezi s protikorozijsko zaščito: peskanje, cink brizganje, vroče cinkanje, 2-komponentni EP, PUR in okolju prijazni premazi na vodni osnovi.

Ohišja za energetske transformatorje

Ohišja za energetske transformatorje

Vse do največjih velikosti!

[Več]

Ohišja za distribucijske transformatorje
Hladilni sistemi za transformatorje

Hladilni sistemi za transformatorje

Hladilni sistemi so izdelani v skladu s standardi DIN 42559 in EN 50216-6. So vakuumsko neprepustni in morajo prenesti 1 bar nadtlaka pri 100 °C temperature transformatorskega olja.

[Več]

Ohišja za vlečne transformatorje

Ohišja za vlečne transformatorje

Ohišja za vlečne transformatorje se uporabljajo pri lokomotivah, mestnih železnicah in hitrih vlakih. PREIS izdeluje varjene komponente za tirna vozila.

[Več]

Varjene konstrukcije za železniško industrijo
Ohišja za motorje in generatorje

Ohišja za motorje in generatorje

PREIS je odobren dobavitelj varjenih komponent za hidro in turbo generatorje ter elektromotorje visoke napetosti.

[Več]

Posebne varjene konstrukcije