Energija poganja svet in PREIS z njo!

Skupina PREIS je eden vodilnih evropskih sistemskih ponudnikov, ki se ponaša z dolgoletno tradicijo sodelovanja z različnimi industrijami na področju energije, vode in železnice. Upravljamo z raznoliko paleto tehnološko osnovanih proizvodov, storitev in inovativnih rešitev, predvsem za elektro industrijo, opremo za elektroenergijske objekte in odtočne sisteme. Sadovi našega dela so vidni v naših visokokakovostnih proizvodih in storitvah, prilagojenih potrebam kupca. Košček našega dela in truda lahko najdete v učinkovitih objektih in strojih številnih priznanih blagovnih znamk na mednarodnem trgu.

Poslanstvo

  • Realizacija inovativnih, po meri ustrojenih in v prihodnost usmerjenih rešitev, vse od razvoja do končnega proizvoda.
  • Proizvodnja v harmoniji z okoljem, družbo in našo okolico, pri   tem pa upoštevanje vseh potrebnih ukrepov za zagotavljanje varnosti in zdravja naših delavcev.
  • Nenehen proces izboljšav in ustvarjanja novih proizvodnih rešitev v sodelovanju z našimi partnerji, dobavitelji in delovnim okoljem.
     

Vizija

Naša vizija je postati vodilni ponudnik na globalnem trgu in pobudnik razvoja na področjih našega delovanja. Verjamemo v timsko delo in skupni razvoj. Skupaj s svojimi partnerji, dobavitelji in strankami stremimo k izboljševanju svojih proizvodov, s katerimi želimo zagotavljati konkurenčnost na globalnem trgu tudi v prihodnosti.

Sedež skupine PREIS se nahaja le 70 km od Dunaja, v mestu Pernitz v Avstriji. Skupino PREIS sestavljajo štiri podjetja v štirih različnih državah. Skupaj zaposlujemo več kot 450 izkušenih delavcev, inženirjev in razvojnikov. 

PREIS & Co GmbH, Avstrija

PREIS & Co GmbH, Avstrija

Inženiring, prodaja & distribucija

[Več]

FERRO-PREIS d.o.o., Hrvaška
PREIS SEVNICA d.o.o., Slovenija

PREIS SEVNICA d.o.o., Slovenija

Varjene & kovinske konstrukcije

[Več]

PREIS USORA d.o.o., Bosna in Hercegovina

PREIS USORA d.o.o., Bosna in Hercegovina

Varjene & kovinske konstrukcije

[Več]