Energija pokreće svijet, a PREIS zajedno s njom!

PREIS grupa je jedna od vodećih europskih sustavnih  dobavljača s dugom tradicijom opsluživanja, snabdijevanja  različitih industrija u području energije, vode i željeznica. U našem proizvodnom programu nudimo paletu raznovrsnih tehnoloških proizvoda, usluga i inovativnih rješenja, posebice za električne strojeve, izgradnju pogona i odvodnih sustava. Plodovi našeg rada vidljivi su u izradi visokokvalitetnih proizvoda i usluga. Dio našeg rada i truda, ugrađenog u  učinkovitim radnim strojevima poznatih brandova,  možete pronaći na međunarodnim tržištima.

Cilj

  • Realizacija inovativnih, sukladnih i naprednih  rješenja, od razvoja do gotovog  proizvoda
  • Izrada proizvoda u uskom skladu s okolišem, društvom i okruženjem, uz poduzimanje svih potrebnih  mjera kojim nastojimo zaštiti sigurnost i zdravlje naših zaposlenika
  • Stalni proces  unapređenja i kreiranja novih proizvodnih rješenja, zajedno s našim partnerima, dobavljačima i operativnim okruženjem 

Vizija

Naša vizija je postati predvodnik na svjetskom tržištu te inicijator razvoja u našim  područjima  poslovanja. Vjerujemo u timski rad i zajednički razvoj. Zajedno s našim partnerima, dobavljačima i klijentima, nastojimo unaprijediti svoje proizvode kako bi u budućnosti osigurali konkurentnost na svjetskom tržištu.

Glavno sjedište PREIS grupe smješteno je samo 70 km od Beča u Pernitzu, Austriji.  PREIS Grupa (Jägersberger  d.o.o.) se sastoji od 4 tvrtke smještene u 4 različite zemlje. Zajedno zapošljavamo više od 450 iskusnih suradnika, inženjera i programera.

Preis & Co GmbH, Austrija

Preis & Co GmbH, Austrija

Inženjering, prodaja & distribucija

[Više]

FERRO-PREIS d.o.o., Hrvatska
PREIS SEVNICA d.o.o., Slovenija

PREIS SEVNICA d.o.o., Slovenija

Zavarene & metalne konstrukcije

[Više]

PREIS USORA d.o.o., Bosna i Hercegovina

PREIS USORA d.o.o., Bosna i Hercegovina

Zavarene & metalne konstrukcije

[Više]