PREIS ENERGY - član PREIS Grupe

Proizvodi energiju iz sunca!

PREIS Grupa je jedan od vodećih europskih dobavljača sustava s dugom tradicijom posluživanja različitih industrija u području električnih strojeva i opskrbe.

S obzirom da smo suočeni sa nemilosrdnim procesom klimatskih promjena i nestajanjem zaliha fosilnih resursa, postoji jaka potreba da razmislimo o načinima na koje proizvodimo energiju.
Osnivanje Preis Energy u ljeto 2012 bila je naša jasna izjava opredjeljenja za čistu energetsku bilancu. PREIS ENERGY ulaže u proizvodnju obnovljive energije iz vjetra, vode, biomase i sunčeve svjetlosti.

Trenutno je naš fokus na proizvodnji energije iz solarnih panela (pholtovoltaic) u Hrvatskoj. Integrirane krovne jedinice, kao i ne-integrirane zemljane elektrane su dvije glavne grane u ovom području.
Stoga je PREIS ENERGY u potrazi za pogodnim mjestima za njih. Ta mjesta bi bila kupljena ili dugoročno iznajmljena. Pozivamo vlasnike zemljišta, kao i vlasnike kuća u Hrvatskoj da nam se obrate i eventualno uđu u partnerstvo sa nama.
Naši partneri i potencijalni partneri su zajednice, trgovačka društva, crkve, škole, javne ustanove i privatne osobe.Za krovna postrojenja ugrađujemo elektrane do 300 kWp a za zemljane elektrane ulažemo u instalacije do 1 MWp po komadu.

Do 2018 PREIS Grupa želi kompenzirati cijelu svoju energetsku potražnju kroz proizvodnju obnovljive energije kao naš doprinos čistom okolišu!